‘Anderlecht komt met groot plan wat 70 miljoen moet opleveren’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht staat ongeveer voor 100 miljoen euro in het rood en de zorgen zijn dus groot. Afgelopen seizoen werd er nog een verlies gemaakt van maar liefst 36 miljoen euro. Ze werken nu aan een groot plan.

Pak liefst 10x je inzet bij zege van STANDARD vanavond tegen CLUB BRUGGE! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

Voorzitter Wouter Vandenhaute laat in Het Belang van Limburg weten dat de club aan een herstelplan van maar liefst 70 miljoen euro werkt. Hij laat weten dat 50 miljoen euro schulden zouden worden omgezet in kapitaal en dat er 20 miljoen euro vers geld vrijkomt. Dat plan moet nog goedgekeurd worden door de aandeelhouders, maar Vandenhaute heeft er goede hoop op dat alle partijen een akkoord gaan vinden.

RSCA is daarmee allerminst uit de problemen, maar het zou de club wel weer een enorme boost kunnen geven. Anderlecht kan dan weer ‘degelijk’ investeren, maar er moet jaarlijks wel nog winst worden gemaakt. Onder meer via de verkoop van spelers.

Het bericht ‘Anderlecht komt met groot plan wat 70 miljoen moet opleveren’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!