‘Standard vreest voor missen van sterkhouder tegen Club Brugge’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Zaterdag staat de topper tussen Standard Luik en Club Brugge op de kalender. Voor de Rouches zal het een mooie test worden om te bepalen hoe ver ze nu staan, maar Philippe Montanier houdt wel zijn hart vast voor één van zijn sterkhouders.

La Dernière Heure meldt immers dat Selim Amallah teruggekeerd is van de Marokkaanse nationale ploeg met kniepijn. Daardoor is hij licht onzeker voor de partij tegen Club.

De geblesseerde Jackson Muleka zal er al zeker niet bij zijn, al kan Montanier in de aanval wel opnieuw rekenen op Oulare en Avenatti. Bovendien komen ook Lestienne en Bastien na blessureleed weer in aanmerking voor speelminuten en zijn ook de nieuwe aanwinsten Sylvestre en Jans klaar voor de strijd.

Het bericht ‘Standard vreest voor missen van sterkhouder tegen Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!