Waarom de match tegen San Marino van erg weinig belang is en de kans op een groepsfase in Rusland en Denemarken stijgt

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook De Rode Duivels gaan donderdagavond tegen San Marino op zoek naar hun zevende opeenvolgende zege in de EK-kwalificatiecampagne. Toch doet de match tegen dat land er niet zo hard toe, met oog op het EK zelf. Hoe dat precies zit? We geven een woordje duiding.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!