Toptalent van Ajax en huurling van Zulte Waregem vallen in de prijzen na eerste periode in Nederlandse tweede klasse

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

In de Nederlandse tweede klasse zit de eerste periode er op. Branco van den Boomen werd verkozen tot -voorlopig- beste speler van de Keuken Kampioen Divisie. De 24-jarige middenvelder speelt voor de Graafschap, dat voorlopig derde staat. 

Ryan Gravenberch mag zich dan weer het grootste talent noemen. De centrale middenvelder was in negen wedstrijden goed voor vijf doelpunten en twee assists. Hij kwam ook al drie keer in actie voor de hoofdmacht van de Amsterdammers.

Robert Mühren deed voorlopig het vaakst de netten trillen op het tweede niveau in Nederland. De dertigjarige spits wordt dit seizoen door Zulte Waregem uitgeleend aan SC Cambuur.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!