Courtois en ‘fat Hazard’ geruggensteund door Rode Duivels na kritische vragen van Spaanse pers

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook De Rode Duivels verblijven dezer dagen in het oefencentrum in Tubeke om de interlands tegen San Marino en Kazachstan voor de bereiden. Dinsdag was er een persmoment en de Spaanse media lieten hun kansen niet onbenut om bij de andere Rode Duivels te polsen over Real-spelers Hazard en Courtois.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!