“Als Vanaken niet mag meedoen tegen San Marino moet je hem eigenlijk niet meer oproepen”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Er was wel wat commotie de voorbije interlandperiode toen Roberto Martinez eerst Yari Verschaeren en dan Benito Raman liet invallen in plaats van Hans Vanaken. De middenvelder van Club Brugge zit in topvorm, maar bij de Rode Duivels krijgt hij maar geen volwaardige kans.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!