Vercauteren legt uit waarom hij voor Anderlecht koos en OHL verliet: “Nee, ik snap de woede van OHL niet”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Bij OH Leuven waren ze zwaar ontgoocheld - kwaad zelfs - nadat Frank Vercauteren plotseling uit de club verdween om hoofdtrainer van Anderlecht te worden. Vercauteren zelf begrijpt alle commotie niet: "Het stond zwart op wit in mijn contract."

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!