Vercauteren gaat een iets andere koers varen: eerst het kader, dan de jeugd

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Vandaag om 14u30 komt Frank Vercauteren meer uitleg geven over zijn keuze voor Anderlecht en hoe hij het allemaal ziet uitpakken. Vercauteren is een sterk karakter en u hoeft dus ook niet te schrikken als er de komende weken wordt afgeweken van het pad dat tot nu toe gevolgd is.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!