Niet het vertrek, maar dit is dé reden waarom OH Leuven niet kan lachen met vertrek van Vercauteren naar Anderlecht

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Frank Vercauteren verliet OH Leuven voor een nieuw avontuur bij RSC Anderlecht. Zijn voormalige werkgever reageerde als door een wesp gestoken en zond een officiële mededeling uit. Maar de echte reden voor die reactie moet niet enkel bij het vertrek gezocht worden.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!