Iedereen bondscoach: kies jouw basiself voor de match tegen San Marino

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook De Rode Duivels kunnen zich met een puntje tegen San Marino kwalificeren voor Euro 2020. Vorige maand kende België weinig problemen op bezoek bij de dwergstaat (0-4), maar was het voetbal niet sprankelend. Dat kon beter! Met welke elf zou u het opnemen tegen het nummer laatst van de FIFA-ranking?

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!