‘Harde transferdomper dreigt voor Anderlecht’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Anderlecht wil graag af van de 30-jarige spits Ivan Santini en het Turkse Trabzonspor heeft belangstelling in hem. Alleen is hij niet de eerste die op het lijstje van ze staat als versterking. Ze zien in de Duitse aanvaller Simon Terodde een betere optie.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Op vlak van sterkte in de lucht, korte passing en teamspel heeft de aanvaller van FC Köln enkele strepen voor op Santini. Volgens Sporx heeft de club Santini wel nog niet afgeschreven, maar gaat de voorkeur voorlopig naar Terodde (31). Anderlecht wil de Kroaat zo snel mogelijk verkopen aan een correcte prijs, want het is nog dringen op zoek naar een nieuwe aanvaller.

Het bericht ‘Harde transferdomper dreigt voor Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!