OHL ziet twee spelers uitvallen tegen Eupen, maar schade lijkt mee te vallen

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Oud-Heverlee Leuven slaagde er voor de tweede keer op vijf dagen tijd in om een club uit 1A in evenwicht te houden. Opdoffer tegen Eupen waren wel de (lichte) blessures voor Olivier Myny en Aboubakar Keita.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!