KV Oostende heeft slim gegokt: indien fit hebben ze een middenveld dat hen naar linkerkolom kan leiden

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook KV Oostende heeft met een beperkt budget een mooie kern bij elkaar gehaald. Qua techniek en ervaring is het een hele vooruitgang tegenover vorig seizoen... op papier dan toch. Want het is toch gokken bij KVO. Als iedereen fit blijft met de linkerkolom een realistische doelstelling zijn, maar...

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!