Antwerp zit verveeld met lange wachttijd: “We bereiden ons voor alsof we die match gaan spelen”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook 't Is geen makkelijke voorbereiding voor Antwerp. Mogelijk moeten ze binnen twee weken al aan de slag tegen het Roemeense Viitorul, maar door de onduidelijkheid rond KV Mechelen is daar geen zekerheid over. "We bereiden ons voor alsof we die match gaan spelen", klinkt het in Antwerpen.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!