Xabi Alonso keert terug in de voetbalwereld en gaat als trainer aan de slag

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Oud-Liverpool en Real Madrid middenvelder Xabi Alonso keert terug in de voetbalwereld. De voormalig verdedigende middenvelder zal als trainer aan de slag gaan bij het tweede elftal van Real Sociedad. Alonso tekende een contract voor twee jaar bij zijn ex-club. In 1999 maakte Alonso zijn debuut bij de club, hij zou er uiteindelijk 124 wedstrijden spelen. 


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!