Lokeren, Beerschot, Waasland-Beveren en KV Mechelen reageren op deze manier op tussentijdse uitspraak BAS

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Het BAS heeft een tussentijdse uitspraak gedaan in 'Operatie Propere Handen', waarbij het KV Mechelen en Waasland-Beveren in 1A houdt. Daardoor moeten Lokeren en Beerschot naar 1B of in 1B blijven. De vier 'hoofdrolspelers' reageren.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!