Coopman met twee jaar vertraging naar Antwerp: “Ik merkte al dat ze hier niet zot zijn van Club Brugge”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Sander Coopman kende geen schitterend seizoen bij KV Oostende, maar toch kwam Antwerp weer aankloppen. Als een ploeg drie jaar op rij - en zelfs na een weinig overtuigend seizoen - je echt wil, moet je er toch wel eens op ingaan. "Ik kom uit mijn comfortzone", knikt de aanvallende middenvelder.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!