De Keersmaecker beleefde een droomdebuut bij Beerschot Wilrijk: “Een onbeschrijflijk gevoel”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Zaterdag 13 april 2019, dat is een dag die Brian De Keersmaecker nooit meer zal vergeten. Amper twee minuten stond hij op het veld, zijn eerste minuten op het hoogste niveau, en hij jaagde zijn eerste al tegen de touwen. De 18-jarige middenvelder zonder profcontract kon het maar moeilijk vatten.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!