‘Anderlecht hard opweg om Fred Rutten te vervangen voor deze naam’

Het is nog maar sterk de vraag of Fred Rutten volgend seizoen nog aan het roer staat bij Anderlecht. Zo zou er ook interesse zijn in Kasper Hjulmand.

Momenteel is Hjulmand nog coach bij het Deense Nordsjaelland, maar zijn contract loopt daar straks ten einde. Afgelopen weekend speelden ze op het veld van Kopenhagen. Na de wedstrijd werd de toekomst van Hjulmand besproken, en analist Flemming Povlsen is er zeker van: “De weg ligt helemaal open voor Hjulmand naar Anderlecht.” zo noteerde Canal9.

WEDDEN OP VOETBAL? STORT 40 EN SPEEL MET 120EURO!!!! BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!! facebook

Uiteraard is de Deense analist niet helemaal op de hoogte van de huidige situatie binnen Anderlecht, maar zijn uitspraak doet toch alweer vermoeden dat er effectief wel wat speelt rond een komst van Hjulmand naar Paars-Wit.

Het bericht ‘Anderlecht hard opweg om Fred Rutten te vervangen voor deze naam’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!