GAAT IE DOOR OF NIET? Fellaini laat zich uit over toekomst bij Rode Duivels

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Sinds kort speelt Marouane Fellaini in de Chinese competitie. Uiteraard voor zeer lucratief contract. Zelf denkt de middenvelder nog niet aan stoppen bij de Rode Duivels.

”Ik hoop nog altijd opgeroepen te worden voor de Rode Duivels”, schepte Fellaini duidelijkheid in gesprek met het Franse Téléfoot. De 87-voudig international erkent aan stoppen te hebben gedacht, maar ‘Big Fella’ vindt het op zijn 31e nog te vroeg voor een afscheid. “Ik moet bekennen dat het idee om te stoppen al door mijn hoofd is gegaan, maar het is nu nog niet het moment”, klinkt het.

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE deze zondag naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Daarmee komt de middenvelder dus terug op een eerdere uitspraak. ”Ik ben er eerlijk in: als ik naar China ga, dan kap ik met de nationale ploeg. Het eerste wat ik dan doe, is de bondscoach bellen om te zeggen dat ik stop”, liet Fellaini in het verleden optekenen. Roberto Martinez zal er alvast niet rouwig om zijn.

Het bericht GAAT IE DOOR OF NIET? Fellaini laat zich uit over toekomst bij Rode Duivels verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!