Beerschot Wilrijk overtuigt alleen na rust en klimt opnieuw op gelijke hoogte van KV Mechelen na beauty van Van Hyfte

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook De strijd om de tweede periode in 1B blijft ongemeen spannend. Beerschot Wilrijk overtuigde op een slecht veld niet in de topper tegen Union, maar een wondermooi doelpunt van Van Hyfte leverde uiteindelijk drie punten op. Eindstand: 3-1.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!