Ognjen Vranjes laat zich uit over toekomst en deelt steek uit aan Rode Duivel

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Ognjen Vranjes de verdediger die bij Anderlecht mag vertrekken heeft in de Griekse media een opvallend interview gegeven. Hij sprak over zijn transfer naar Anderlecht en zijn huidige situatie. “Ik heb een contract bij Anderlecht, dat ik nooit had kunnen krijgen bij AEK Athene. Ik wilde gerust blijven, maar ik vond geen financieel akkoord met AEK. Mijn situatie bij RSCA? Ze rekenen nog op mij, maar ik zit in de B-kern omwille van het schandaal dat in de Servische pers losbrak en niet voor sportieve redenen.”

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE dit weekend naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Toen hem de vraag werd gesteld wie zijn moeilijkste tegenstander was in Griekenland, had hij een opvallend antwoord klaar. “Niemand. Het was makkelijk verdedigen tegen de spitsen daar. De makkelijkste was Mirallas”, die toen voor Olympiakos speelde. De zoveelste frats dus van Vranjes, die vorige week nog doodleuk gespot werd in de spionkop van AEK tijdens Standard-Anderlecht.

Het bericht Ognjen Vranjes laat zich uit over toekomst en deelt steek uit aan Rode Duivel verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!