Blauw/Zwart STUNT! ‘Winterse transferstunt te pakken’

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het ziet ernaar uit dat Club Brugge deze winter gaat zorgen voor een transferstunt. Ze zijn namelijk erg dicht bij het aantrekken van Nabil Dirar. Volgens Turkse media stemde de vleugelspeler namelijk in met een transfer naar Blauw-Zwart, en zet hij met zekerheid straks zijn handtekening onder een contract in Jan Breydel. In januari zou Nabil Dirar dus terug op de Belgische velden te bewonderen moeten zijn.

Daarmee zou Club toch een mooie zaak doen, voor een speler met naam en faam. Bovendien komt hij al weken niet meer in actie bij Fenerbahce en lijkt hij niet al te veel te zullen kosten. Zijn transferwaarde ligt momenteel op 1,25 miljoen euro.

Het bericht Blauw/Zwart STUNT! ‘Winterse transferstunt te pakken’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!