AA Gent heeft geen moeite met Beerschot en mag naar laatste acht – VoetbalNieuws.be

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


VoetbalNieuws.be

AA Gent heeft geen moeite met Beerschot en mag naar laatste acht
VoetbalNieuws.be
AA Gent mag nog altijd dromen van bekerwinst. In zijn achtste finale rekende het immers makkelijk af met Beerschot-Wilrijk. De ambitieuze tweedeklasser kreeg een 3-0 om de oren in de Ghelamco Arena. Gezien de mindere resultaten in de competitie …TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
AA Gent heeft geen moeite met Beerschot en mag naar laatste acht – VoetbalNieuws.be

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


VoetbalNieuws.be

AA Gent heeft geen moeite met Beerschot en mag naar laatste acht
VoetbalNieuws.be
AA Gent mag nog altijd dromen van bekerwinst. In zijn achtste finale rekende het immers makkelijk af met Beerschot-Wilrijk. De ambitieuze tweedeklasser kreeg een 3-0 om de oren in de Ghelamco Arena. Gezien de mindere resultaten in de competitie …TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!