Selectie Rode Duivels kost Hans Vanaken deelname aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, Antwerp-speler vervangt hem

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Hans Vanaken etaleert wekelijks zijn intelligentie op een voetbalveld, maar hoe ‘clever’ is de Brugse strateeg buiten de groene grasmat? Het antwoord zal nog even op zich laten wachten want de middenvelder moet verstek geven voor zijn deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld.’


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!