OFFICIEEL: Didier Drogba heeft een grote beslissing omtrent zijn toekomst genomen

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Didier Drogba verdedigt tegenwoordig de kleuren van Phoenix Rising, dat is een team uit de Amerikaanse derde klasse waar hij ook aandeelhouder is. De oud-speler van onder meer Chelsea, Marseille en Galatasaray heeft op zijn 40ste levensjaar nu een belangrijke beslissing genomen over zijn toekomst.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!