Losada kijkt reikhalzend uit naar ‘El Superclásico’: Boca Juniors en River Plate vechten om Copa Libertadores in clash van de eeuw

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Is er nog een gaatje in uw agenda morgenavond omstreeks 21u? Dan raden we u sterk aan om de titanenstrijd tussen Boca Juniors en River Plate mee te pikken. De twee aartsrivalen vechten in de finale van de Copa Libertadores uit wie de beste ploeg van Argentinië én Zuid-Amerika is.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!

Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!