Vraagtekens bij deze Rode Duivel: “Hij is eigenlijk drie jaar te oud”

Bij Watford presteert Christian Kabasele dit seizoen uitstekend. Hij zag zijn prestaties beloond worden met een plek in de selectie van Roberto Martinez.

Eric Van Meir, zelf ex-international, vindt de selectie van Kabasele terecht. “Hij is de enige van deze vier (Boyata, Mechele en Denayer) die als linkerverdediger in een driemansdefensie uit de voeten kan. Hij speelt daar altijd bij Watford en dat is een voordeel,” citeert Het Nieuwsblad.

Maar een vraagteken is zijn leeftijd, Kabasele is er al 27. “Zijn nadeel als wissel op de toekomst is dan weer zijn leeftijd. Hij is eigenlijk drie jaar te oud. Als die anderen stoppen – in het geval van Vertonghen misschien pas na Qatar in 2022 -, dan is hij ook al 31 jaar.”

Het bericht Vraagtekens bij deze Rode Duivel: “Hij is eigenlijk drie jaar te oud” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!