Roberto Martinez looft twee verrassende Duivels: “Hij is fantastisch”

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook

De Rode Duivels trainde vandaag voor het eerst op Russische bodem en na de training stond bondscoach Roberto Martinez uitgebreid de pers te woord. Hij was vooral lovend over twee spelers.

Zo was hij zeer tevreden met wat Nacer Chadli, die dit seizoen amper speelde bij West Bromwich, op training laat zien. “Nacer is een heel interessante speler. Hij kan als ‘wingback’ uit de voeten, maar ook als nummer tien. Ik zie hem vooral in die eerstgenoemde positie. Tegen Costa Rica was hij sterk. Hij werkt er ook heel hard voor”, klonk het bij HLN.

Maar ook over Laurent Ciman was de bondscoach bijzonder positief. De verdediger weet immers nog steeds niet of hij gedurende het hele tornooi bij de groep mag blijven. Indien Kompany en Vermaelen tijdig fit geraken, moet hij beschikken. “Laurent Ciman is fantastisch, een echte professional. Ik kan zijn mentaliteit met geen woorden beschrijven. Hij speelt een heel belangrijke rol in onze voorbereiding”, aldus Martinez bij HNB.

Het bericht Roberto Martinez looft twee verrassende Duivels: “Hij is fantastisch” verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!