Roberto Martinez looft twee verrassende Duivels: “Hij is fantastisch”


facebook WK ACTIE!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 CASH ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOUW DEEL VAN DE WINST!! facebook

De Rode Duivels trainde vandaag voor het eerst op Russische bodem en na de training stond bondscoach Roberto Martinez uitgebreid de pers te woord. Hij was vooral lovend over twee spelers.

Zo was hij zeer tevreden met wat Nacer Chadli, die dit seizoen amper speelde bij West Bromwich, op training laat zien. “Nacer is een heel interessante speler. Hij kan als ‘wingback’ uit de voeten, maar ook als nummer tien. Ik zie hem vooral in die eerstgenoemde positie. Tegen Costa Rica was hij sterk. Hij werkt er ook heel hard voor”, klonk het bij HLN.

Maar ook over Laurent Ciman was de bondscoach bijzonder positief. De verdediger weet immers nog steeds niet of hij gedurende het hele tornooi bij de groep mag blijven. Indien Kompany en Vermaelen tijdig fit geraken, moet hij beschikken. “Laurent Ciman is fantastisch, een echte professional. Ik kan zijn mentaliteit met geen woorden beschrijven. Hij speelt een heel belangrijke rol in onze voorbereiding”, aldus Martinez bij HNB.

Het bericht Roberto Martinez looft twee verrassende Duivels: “Hij is fantastisch” verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE BEERSCHOT OP FACEBOOK!